Brzoskwinie z żurawiną do obiadu
Zima wróciła! Budzę się dziś rano, wyglądam przez okno, a tu wszędzie biało :) Lubię zimę i wprost uwielbiam kiedy pada śnieg, ale teraz już wyglądam wiosny i czekam na to ocieplenie, o którym trąbią meteorolodzy ;) W ramach poprawy nastroju zaczęłam szperać w nieposegregowanych jeszcze zdjęciach i zobaczcie co znalazłam :) Zupełnie zapomniałam o brzoskwiniach z żurawinami, które pojawiły się na naszym stole w zeszłym tygodniu. Nie dość, że pięknie wyglądają, to jeszcze wspaniale komponują się z drobiem. Dodatek idealny, polecam :)
Składniki:
brzoskwienie w puszce
żurawina / borówka / jarzębina
Brzoskwinie odcedzamy i osuszamy. Zagłębienia po pestece wypełniamy żurawiną / borówką / jarzębiną.
Smacznego!
Ania :)
2 komentarzy
pomysł prosty, a jakże pyszny!
OdpowiedzUsuńOj, bardzo pyszny :D Polecam :)
Usuń